Cos  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Vezi cos Continua plata

Pro Gainer

52,00 lei

Adaugă la lista de dorințe

Pro Gainer Afisare la marime maxima

Pro Gainer este, precum zice si titlul, un gainer cu rezultate rapide in acumularea de masa musculara de calitate.

Pro Gainer te ajuta sa pui masa musculara rapida daca esti de fel un tip ectomorf (persoane care iau greu in greutate). Daca esti mezomorf ( pune masa musculara sau kg moderat, care nu are un surplus de grasime), e recomandat a se consuma Pro Gainer pana in ora 18, pentru nu a pune masa musculara de slaba calitate, adica amestecata cu grasime.

Pro Gainer este echilibrat in nutrienti si nu contine aspartam.

Pro Gainer este produs de firma Pro Nutrition, firma ce distribuie acest produs in 9 tari si este intr-o dezvoltare continua.

 Pro Gainer contine urmatoarele ingrediente: dextroza, concentrat ultrafiltrat de proteina din zer ce contine lactoglobulina, lactoferina, lactalbulina, si imunoglobuline, lapte praf degresat, maltodextrina, creatina monohidrata, taurina, L-Glutamina.

Pro Gainer contine per 100g produs urmatoarele: 28% proteina, 63% carbohidrati simpli si complexi , 2500 mg creatina , 500 mg L-Glutamina, 500 mg taurina plus un numar de 18 aminoacizi rezultati din proteina (28% in total).

 Mod de administrare: se amesteca 2 masuri (70 g) de Pro Gainer in 300 ml de apa sau lapte. A se utiliza un shaker sau un blender. In prima saptamana se servesc 3 portii pe zi dupa care se mentine cu 1-2 portii pe zi.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Pro Gainer

Pro Gainer

Scrieți-vă părerea

Produse asemanatoare

1

Categorii

Contactați-ne

Comenzi telefonice intre 09:00 si 22:00

Telefon:0740-318-214

Contactați echipa noastră!